2018-11-01 12:59:58• hírek • x

A Nyíregyházi Állatpark lakói jellegzetes halloween-i tárgyat, töklámpást kapnak gondozóiktól

Az őszi szünet látványetetési programjai során a Nyíregyházi Állatpark lakói jellegzetes halloween-i tárgyat, töklámpást kapnak gondozóiktól, melynek belsejében az állatok kedvenc csemegéi lapulnak.

Ezek a tökből faragott tárgyak rendszerint egy mécsest, vagy lámpást rejtenek, a halloween-i tök állatkerti változata azonban tengeri halakkal, csirkehússal, gyümölcsökkel, magvakkal és zöldségekkel volt megtöltve.

 

Mivel az állatkerti állatoknak sok a felesleges szabadideje, a gondozók elfoglaltságot biztosítanak számukra, hiszen világszerte egyre erőteljesebb törekvés, hogy az állatkerti állatok ne unatkozzanak, hanem aktívan töltsék el mindennapjaikat, ráadásul ez a látványosság a látogatóknak sem utolsó. 

 

 

A hétfői napon a jegesmedvék, kis pandák, rénszarvasok és ázsiai elefántok kaptak tökbe rejtett finomságokat, csütörtökön pedig a nagymacskákat leptük meg a gyermekek által kifaragott tökökkel, melyekbe húst rejtettünk. (ezek felvételei a közösségi oldalunkon megtekinthetőek)

 

Szombaton 9.30-tól a Viktória házban várjuk az érdeklődőket, mert az ott élő kis testű főemlősöknél, a sörényes hangyászoknál fogunk látványetetést tartani!

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: